Amagermad med rejesalat og æg dertil agurkestænger

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

2 æg
½ agurk
2 skiver rugbrød
20 g mayonnaise
2 skiver franskbrød

Rejesalat

100 g spidskål
200 g rejer
60 g fraiche, maks. 9 %
½ tsk. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 9 minutter. Læg dem i koldt vand. Del æg i skiver.
2
Skær agurk i stave.
3
Snit spidskål meget fint og rør det sammen med rejer, fraiche, karry, salt og peber.
4
Smør rugbrød med mayonnaise.
5
Læg rejesalat på franskbrød. Kom så æg på og luk med det smurte rugbrød.
6
Servér amagermaden med agurkestave til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; spidskål
Håndfuld 3:Rejer; æg
Håndfuld 4:Franskbrød; rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt