Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise

Det behøver ikke at kræve en masse anstrengelser at få både fisk og grønt på gaflen til frokost. Til opskriften her bruges der færdigkøbte fiskefrikadeller fra enten fiskehandleren eller supermarkedet. Fiskefrikadellerne anrettes på en skive rugbrød sammen med remoulade. Dertil kommer en lynhurtig salat bestående af æble og agurk i tern samt ærter og radise, men brug endelig det, du nu engang har ved hånden.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 27. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 skive rugbrød
1 tsk. smør
2 fiskefrikadeller, færdigkøbte
½ håndfuld ærteskud
20 g remoulade
50 g grønne ærter, dybfrost
40 g radiser
50 g agurk
1 æble
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smør rugbrød med smør, og anret det med fiskefrikadeller, ærteskud og remoulade.
2
Optø ærter, skær radiser i skiver, og agurk og æble i tern. Tilsæt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
3
Server fiskefrikadellemaden med salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; grønne ærter, dybfrost; radise; æble
Håndfuld 3:Fiskefrikadelle, færdigkøbt
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie; remoulade; smør
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber; ærteskud
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt