Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
Det behøver ikke at kræve en masse anstrengelser at få både fisk og grønt på gaflen til frokost. Til opskriften her bruges der færdigkøbte fiskefrikadeller fra enten fiskehandleren eller supermarkedet. Fiskefrikadellerne anrettes på en skive rugbrød sammen med remoulade. Dertil kommer en lynhurtig salat bestående af æble og agurk i tern samt ærter og radise, men brug endelig det, du nu engang har ved hånden.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; grønne ærter, dybfrost; radise; æble |
Håndfuld 3: | Fiskefrikadelle, færdigkøbt |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; remoulade; smør |
Smagsgivere: | Citronsaft; salt og peber; ærteskud |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |