Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt

Kartoffelmadder er en klassisk frokostmad, men her er den krydret med en lækker karrycreme. Karrycremen kan også anvendes til andre typer af pålæg som alternativ til mayonnaise, eller du kan røre den sammen med tun på dåse og lave en lækker karry-tun creme til at smøre på rugbrød eller komme i en sandwich.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karrycreme

1 fed hvidløg
100 g friskost, maks. 17 %
1 tsk. karrypulver
salt og peber
1 nip sukker

Kartoffelmad og gnavegrønt

120 g kogte kartofler
2 skiver rugbrød
½ peberfrugt
1 gulerod
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres hvidløg og rør det sammen med friskost og smag den til med karry, salt, peber og sukker.
2
Skær kartoffel i skiver. Fordel karrycremen på rugbrød og læg kartoffelskiver på.
3
Skær peberfrugt og gulerod i stave.
4
Servér rugbrødsmadderne med peberfrugt og gulerod til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt
Håndfuld 3:Friskost, maks. 17 %
Håndfuld 4:Kogt kartoffel; rugbrød
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt