Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Kartoffelmadder er en klassisk frokostmad, men her er den krydret med en lækker karrycreme. Karrycremen kan også anvendes til andre typer af pålæg som alternativ til mayonnaise, eller du kan røre den sammen med tun på dåse og lave en lækker karry-tun creme til at smøre på rugbrød eller komme i en sandwich.
Karrycreme
Kartoffelmad og gnavegrønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Friskost, maks. 17 % |
Håndfuld 4: | Kogt kartoffel; rugbrød |
Smagsgivere: | Hvidløg; karrypulver; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |