Måltidssalat med kylling og pasta

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 21. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

60 g grønne ærter, dybfrost
¼ stk. løg
70 g salat
140 g tilberedt kyllingebryst
100 g pasta, kogt

Dressing

20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 dl yoghurt naturel
½ tsk. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom ærterne i en skål, hæld kogende vand over dem og lad dem stå i et par minutter. Hæld ærterne i en si og lad dem dryppe af.
2
Pil løg, halvér og skær i tynde skiver
3
Skær eller pluk salat i mindre stykker.
4
Skær eller pluk kyllingekødet i mundrette stykker.
5
Riv parmesanosten fint og bland med yoghurt, karry, salt og peber.
6
Vend ærter, løg, salat, kylling og pasta sammen med dressingen.
7
Anret på en tallerken eller kom i en passende beholder og kom salaten på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg; salat
Håndfuld 3:Tilberedt kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, kogt
Fedt:Parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt