Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 9. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pastasalat

70 g pasta, tørret
10 g olie
2 skiver bacon
½ citron
100 g grønne ærter, dybfrost
260 g kidneybønner, tilberedte
40 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
2 gulerødder
2 forårsløg

Dressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
120 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter henvisning på pakken. Dræn dem og vend dem i olie.
2
Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Del i små stykker.
3
Riv skallen fra citron og gem det til dressingen. Pres citronsaften i en skål.
4
Optø ærterne og dræn kidneybønnerne. Vend kidneybønnerne i citronsaft.
5
Riv parmesanosten. Skræl gulerødder og skær dem i tynde strimler eller stave. Skær forårsløg i skiver.
6
Hak krydderurterne fint og bland med fraiche, dijonsennep, salt, peber og citronskal.
7
Bland pasta, bacon, ærter, kidneybønner, parmesanost, gulerod og forårsløg.
8
Servér pastasalat med dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne ærter, dybfrost; gulerod
Håndfuld 3:Bacon; kidneybønne, tilberedt
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt