Rugbrød med kyllingekødboller og syltede rødløg

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingekødboller

1 løg
1 fed hvidløg
400 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 tsk. flagesalt
friskkværnet peber
1 tsk. tørret timian

Topping

½ agurk
4 spsk. syltede rødløg
citronmelisse

Andet

4 skiver rugbrød
2 spsk. dijonsennep
4 salatblade
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Riv løget groft og riv eller pres hvidløg. Rør det hakkede kød sammen med salt og peber i en skål. Rør løg, hvidløg og timian godt ind i farsen og lad den hvile lidt.
3
Form så 12 kødboller af farsen. Sæt dem på bagepapir i et ildfast fad, stil dem i den varme ovn og steg dem i cirka 16 minutter.
4
Lad kyllingebollerne afkøle og skær dem i skiver eller del dem i halve.
5
Skær agurk i skiver.
6
Smør rugbrød med sennep, læg salat ovenpå og kom derefter kyllingeboller på.
7
Top de højtbelagte brød med agurk, syltede rødløg og citronmelisse.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; løg; salatblad; syltet rødløg
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Rugbrød
Smagsgivere:Citronmelisse; dijonsennep; flagesalt; friskkværnet peber; hvidløg; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt