Spinatpandekage med grøntsagsfyld, laks og dressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pandekager

50 g spinatblade, rå
2 æg
100 g fuldkornshvedemel
2 dl mælk, maks. 3,5%
1 nip salt
10 g olie

Dressing

60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
1 spsk. ketchup
1 spsk. sød chilisauce

Grøntsagsfyld og laks

1 peberfrugt
6 radiser
¼ agurk
1 håndfuld blandet salat
100 g røget laks
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Blend spinat med æg, hvedemel, mælk og salt til en grøn pandekagedej.
2
Varm olien op og, og steg 4 pandekager.
3
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, ketchup og sød chilisauce
4
Skær peberfrugt i stænger, radiser i kvarte og agurk i stave.
5
Anret spinatpandekager med de skårede grøntsager, salat, dressing og laks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat; peberfrugt; radise; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Røget laks; æg
Håndfuld 4:Fuldkornshvedemel
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Ketchup; salt; sød chilisauce
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt