Sushibowl med varmrøget laks, krebsehaler og syltet ingefær

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sushibowl

40 g sorte ris, rå
100 g agurk
50 g forårsløg
50 g asparges, grøn
50 g krebsehaler, i vand
50 g edamamebønner
10 g tang, tørret
25 g varmrøget laks
¼ avokado

Dressing

10 g mayonnaise
1 tsk. sriracha chili sauce

Pynt

1 tsk. sorte sesamfrø
1 tsk. syltet ingefær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken. Afkøl.
2
Skær agurk, forårsløg og asparges i lange strimler. Si vandet fra krebsehalerne, og optø edamamebønnerne.
3
Udblød tang i koldt vand. Pluk laksen i mindre stykker, og skær avokadoen i skiver.
4
Rør mayonnaise sammen med sriracha chilisauce til en dressing.
5
Anret ris sammen med agurk, forårsløg, asparges, krebsehaler, edamamebønner, tang, laks, avokado og dressing.
6
Pynt med sorte sesamfrø, og servér syltet ingefær som tilbehør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; asparges, grøn; forårsløg; tang, tørret
Håndfuld 3:Edamamebønner; krebsehale, i vand; varmrøget laks
Håndfuld 4:Sorte ris, rå
Fedt:Avokado; mayonnaise; sorte sesamfrø
Smagsgivere:Sriracha chili sauce; syltet ingefær
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt