Tortillawrap med tun, majs og peberfrugt

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 dl majs, dybfrost
110 g tun i vand, konserves
20 g mayonnaise
20 g sød chilisauce
salt og peber
¼ rødløg
½ peberfrugt, rød
1 fuldkornstortillawrap
25 g rucolasalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø majs ved at overhælde dem med kogende vand. Dræn dem fri for vand.
2
Tryk væden ud af tunen og bland tun med mayonnaise og sød chilisauce. Smag til med salt og peber.
3
Hak rødløg, og skær peberfrugt i stænger.
4
Vend rødløg, peberfrugt og majs sammen med tunmassen til en tunsalat.
5
Lun eventuelt wrappen på en tør pande eller en brødrister. Læg den wrappen på et bræt eller en tallerken og kom ruocla på. Fordel derefter tunsalaten ovenpå.
6
Rul wrappen sammen. Pak den stramt i madpapir, hvis du skal have den med som madpakke.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt, rød; rucolasalat; rødløg
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap; majs, dybfrost
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber; sød chilisauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt