Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Havregrød er en god start på dagen på grund af det gode indhold af kostfibre, som bidrager til en god og langvarig mæthed. Når havregrøden toppes med valnødder tilføres ekstra kostfibre og sunde fedtstoffer, da valnødder blandt andet indeholder gode omega-3 fedtsyrer. Valnødder er lidt bitre i smagen, men det er et vigtigt element i opskriften, da vi ud over indholdet af næringsstoffer også kan føle mæthed sensorisk. Kort sagt hvis maden bidrager med flere smagsnuancer. Her får du sødme fra banan og bitterhed fra valnød som tilsammen giver havregrøden en god balance – både for din mave og dine sanser.
Havregrød
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Banan |
Håndfuld 4: | Grovvalsede havregryn |
Fedt: | Hørfrø; valnød |
Smagsgivere: | Salt; stødt kanel |
Mælkeprodukter: | Laktosefri minimælk |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |