Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 10. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

15 g pinjekerner
1 nip salt
60 g jordbær
100 g vindruer
60 g blåbær
2 dl yoghurt naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist pinjekernerne på en tør meget varm pande i et par minutter til de har taget lidt farve. Krydr med en bitte smule salt.
2
Skær jordbær i mindre stykker. Del vindruer og eventuelt blåbær i halve.
3
Servér yoghurt med bær og ristede pinjekerner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blåbær; jordbær
Håndfuld 4:Vindrue
Fedt:Pinjekerne
Smagsgivere:Salt
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt