Havregrød rørt med æg og toppet med æble og kanel

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 17. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Havregrød

1 dl havregryn
2 dl vand
1 nip salt
1 æg

Topping

1 æble
10 g mandler
1 nip stødt kanel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog havregryn, vand og salt i et par minutter under omrøring til en lidt fast havregrød.
2
Tag gryden af blusset og rør æg i den rygende varme grød.
3
Riv æble og hak mandlerne groft.
4
Servér grøden med revet æble, hakkede mandler og et drys kanel.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Æble
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Salt; stødt kanel
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt