Hash browns med lufttørret skinke og stegt grønt

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 20. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hash browns

200 g kartofler
½ rødløg
1 æg
1 spsk. hvedemel
salt og peber
1 tsk. olie
1 tsk. smør

Andet

2 skiver lufttørret skinke
1 tsk. olie
2 håndfulde spinatblade, rå
100 g cherrytomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv kartofler groft, og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem ligge i et par minutter og si vandet fra. Pres kartoflerne fri for væde, for eksempel i et viskestykke.
2
Hak rødløg fint, og bland med revet kartoffel, æg, hvedemel, salt og peber til en ensartet masse.
3
Opvarm olie og smør i en pande. Lav 2 flade kartoffelklatter (hash browns) og steg dem brune og sprøde ved jævn varme i cirka 5-6 minutter på hver side.
4
Steg lufttørret skinke kort på panden til det bliver sprødt. Læg skinke og hash browns på en tallerken.
5
Steg spinat og cherrytomater på samme pande i olie, til spinaten falder sammen.
6
Servér hash browns med sprød lufttørret skinke og stegt grønt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Lufttørret skinke; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt