Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær

Giv dit julebord et sundt og nærende indslag med denne sprøde salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær. Til at binde det hele sammen ledsages grøntsager, kerner og bær af en sød, syrlig og cremet dressing på fraiche og mayonnaise, som binder hele herligheden sammen. Salaten her passer perfekt som tilbehør til julemiddagen eller som et grønt og friskt indslag til de klassiske retter til julefrokosten.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

1 dl fraiche, maks. 9 %
1 spsk. mayonnaise
¼ citron
½ tsk. sukker
salt og peber

Salat

200 g aspargesbroccoli
50 g grønkål, rå
1 forårsløg
20 g solsikkekerner
20 g tranebær, tørret
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk fraiche og mayonnaise sammen, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
2
Skær enderne af aspargesbroccoli, og kog dem i letsaltet vand i 30 sekunder. Hæld vandet fra, og afkøl.
3
Rib grønkål, og hak den groft. Snit forårsløg.
4
Fordel dressingen på en tallerken, og top med grønkål, aspargesbroccoli, forårsløg, solsikkekerner og tranebær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aspargesbroccoli; forårsløg; grønkål, rå
Håndfuld 4:Tranebær, tørret
Fedt:Mayonnaise; solsikkekerner
Smagsgivere:Citron; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt