Æggekage med champignon, spinat og brødcroutoner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Brødcroutoner

1 skive fuldkornsbrød
1 tsk. olie
salt

Champignon-spinatblanding

150 g champignon, rå
50 g cherrytomater
1 fed hvidløg
10 g olie
50 g spinatblade, rå
salt og peber

Æggekage

2 æg
salt og peber
50 g revet mozzarella, 17 % eller derunder
1 tsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
2
Pensl brødet med olie og krydr med lidt salt. Skær brødet i tern og kom det på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom brødternene i ovnen i cirka 10-15 minutter til de er sprøde og gyldne.
3
Skær champignon i kvarte, cherrytomater i halve og hak hvidløg.
4
Steg champignon og hvidløg i olie. Tilsæt tomater, når væden er næsten væk. Lad spinat stege med de sidste minutter. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i en skål.
5
Pisk æggene sammen med salt og peber, og tilsæt mozzarella,
6
Opvarm olien på samme pande, og kom æggemassen på. Lad den stege ved mellemvarme, til den har sat sig. Løft lidt op i æggemassen med en paletkniv undervejs, så du er sikker på, at den ikke brænder fast.
7
Anret æggekagen med grøntsagsblanding og brødtern.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; cherrytomat; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Revet mozzarella, 17 % eller derunder; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt