Æggepizza med tomat og bacon dertil spidskål med fraiche
Her får du en mellemting mellem en pizza og en tærte, der minder om en Quiche Lorraine. Det er Suzys Wengels søn Valdemar, der har været aktiv i køkkenet. Han laver mad ud fra fantasien og er ikke bange for at gå nye veje. Suzy har efterfølgende lavet en udgave, der passer ind i spisekassemodellen i Sense. Her får du lidt fra alle håndfulde og en smagfuld ret, der hitter hos hele familien. Æggepizzaen er også god til madpakken.
Det skal du bruge
Æggepizza
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål; tomat |
Håndfuld 3: | Bacon i skiver; æg |
Håndfuld 4: | Pizzadej, fuldkorn |
Fedt: | Revet ost, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 495 | 2970 |
Fedt: | 27 g | 162 g |
Kulhydrat: | 35 g | 210 g |
Kostfibre: | 7 g | 42 g |
Protein: | 26 g | 156 g |