Asiatisk oksekød med grøntsager og ris
Elsker du også asiatisk mad? Så glæd dig til denne opskrift på en skøn ret med masser af smag, der sender dig direkte til de små madboder i Vietnam og Thailand., hvor madmor serverer helt enkle og friske retter direkte fra wokken. Du får asiatisk oksekød med peberfrugt og spidskål og til sidst et drys hakkede cashewnødder på toppen – så har du en ret, der tilfredsstiller alle sanser. Det er enkel madlavning, når det er bedst.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; spidskål |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Cashewnød; olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; kaffir limeblad; rød karrypasta; salt og peber; sukker |
Mælkeprodukter: | Kokosmælk light |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 620 |
Fedt: | 30 g | 30 g |
Kulhydrat: | 41 g | 41 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 39 g | 39 g |