Bagt æggekage med porre, champignon og salatost
Drømmer du om en lækker, let og økonomisk ret, der gør ganen glad med hver en bid? Så er denne her opskrift på bagt æggekage med porre, champignon og salatost ideel til din næste kulinariske kreation i køkkenet. I denne opskrift bliver æggemassen kombineret med sauterede porrer og champignon, der tilføjer smagsmæssig dybde og tekstur til hver bid, mens den salte og smagfulde salatost binder hele herligheden sammen. Dertil friske krydderurter og ristet rugbrød.
Æggekage
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; porre |
Håndfuld 3: | Salatost, maks. 30+/17 %; æg |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Persille; purløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |