Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 8. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte grøntsager

50 g grønne ærter, dybfrost
100 g champignon, rå
4 asparges, grønne
10 g smør

Ovnbagt laks

1 forårsløg
130 g fersk laks
salt og peber
1 tsk. smør

Kartofler og dressing

1 forårsløg
120 g kartofler
100 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Optø ærterne og skær champignon i halve eller kvarte og asparges i mindre stykker. Snit forårsløg til ovnbagt laks og dressing fint.
3
Læg laksen på et stykke bagepapir eller smurt stanniol, og drys halvdelen af forårsløg på. Krydr med salt og peber og læg smør på i små klatter. Luk pakken, og bag laksen i ovnen i cirka 20 minutter, til den er mør.
4
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
5
Opvarm en pande med smør, og steg champignon og asparges i 5-6 minutter. Steg ærterne med i det sidste minut.
6
Rør en dressing af fraiche, resten af forårsløg, salt og peber.
7
Servér laksen med stegte grøntsager, kogte kartofler og fraichedressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; champignon, rå; forårsløg; grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt