Broccoligratin med peberfrugt og cherrytomater
Kan du huske det sprøde gratinlåg fra din barndoms middagsbord? Æggene og den lysebrune rasp, der smeltede sammen til en luftig og knasende mundfuld livret. Med denne opskrift på broccoligratin med peberfrugt og cherrytomater tager vi dig en tur med tilbage i tiden og genopliver den klassiske gratin. For den kan virkelig noget med sine grøntsager og sin sprøde top oven på den lette æggemasse. Nyd din gratin med de grøntsager, du bedst kan lide.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; cherrytomat; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Hytteost; æg |
Håndfuld 4: | Rasp |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Gurkemeje; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |