Cæsarsalat med kylling og hvidløgsstegte brødcroutoner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 27. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

2 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Dressing

20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 tsk. sennep
20 g mayonnaise
10 g olie
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Brødcroutoner

2 fed hvidløg
1 tsk. olie
1 bolle

Andet

2 hjertesalat
2 håndfulde spinatblade, rå
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst i olie cirka 6-7 minutter på hver side til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
2
Riv eller hak parmesan i små stykker. Rør en dressing af sennep, mayonnaise, olie, citronsaft og parmesan. Smag til med salt og peber, og justér eventuelt konsistensen med lidt vand.
3
Skær bolle i tern og hak hvidløg fint.
4
Svits hvidløg kort i olie. Kom brødternene ved og steg dem sprøde.
5
Snit hjertesalat og pluk eller skær kyllingebryst i mindre stykker.
6
Anret hjertesalat, spinat og kylling med dressing, ristede brødtern og parmesanost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Bolle
Fedt:Mayonnaise; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt