Cæsarsalatwrap med kylling og bacon

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æg, ost og salat

1 æg
30 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
250 g salat, iceberg

Bacon og kylling

3 skiver bacon
2 kyllingebryst
10 g smør
salt og peber

Croutoner

1 skive franskbrød
1 tsk. olie
1 nip salt

Dressing

2 fed hvidløg
6 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. citronsaft
1 spsk. worcestershire sauce
1 spsk. sennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 9 minutter og læg i koldt vand. Pil æg og skær i mindre stykker.
2
Steg bacon sprødt på en pande og læg det på fedtsugende papir.
3
Brug samme pande og steg kylling i smør i 6-7 minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber. Skær kyllingekødet i tynde skiver.
4
Brug igen samme pande til at lave croutoner. Pensl franskbrød med olie og steg det på begge sider, til det har taget farve og er blevet sprødt. Krydr med salt. Skær brødet i små stykker.
5
Riv parmesanost.
6
Pres hvidløg i en skål med fraiche, citronsaft, worcestershire sauce, sennep, salt og peber. Vend kyllingestykkerne i dressingen.
7
Læg tre til fire salatblade per person ovenpå hinanden lidt forskudt på et stykke madpapir. Fyld med kyllingekød, bacon, parmesanost og croutoner. Pak salatbladene tæt omkring fyldet til en rulle og pak den stramt ind i madpapir. Smør snippen af madpapiret, hvor wrappen lukker om fyldet, med lidt mayonnaise. Det får den til at klæbe, så madpapiret holder sig lukket omkring wrappen.
8
Skær den i halve og nyd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salat, iceberg
Håndfuld 3:Bacon; kyllingebryst; æg
Håndfuld 4:Franskbrød
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; salt; salt og peber; sennep; worcestershire sauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt