Chili con carne med oksekød og bønner

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 11. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Chili con carne

1 løg
2 fed hvidløg
1 chili
20 g olie
400 g hakket oksekød, 3-7 %
1 tsk. chiliflager
800 g hakkede tomater
70 g tomatpuré
1 terning bouillon, terning
240 g kidneybønner, tilberedte
260 g sorte bønner, tilberedte
salt og peber

Tilbehør

4 håndfulde blandet salat
4 dl yoghurt naturel
2 lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver.
2
Varm olivenolie op i en gryde og steg løg og hvidløg klare. Tilsæt chiliskiverne.
3
Kom nu det hakkede oksekød ved og lad det stege i et par minutter til det skifter farve.
4
Kom chiliflager, hakkede tomater, tomatpuré og smuldr bouillonterning i. Lad det koge i et par minutter og tilsæt så bønnerne. Smag til med salt, peber og eventuelt mere chili. Lad det simire i 5-10 minutter.
5
Anret en i en dyb tallerken sammen med en håndfuld salat, yoghurt på toppen og lime

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %; kidneybønne, tilberedt; sorte bønner, tilberedt
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chili; chiliflager; hvidløg; lime; salt og peber; tomatpuré
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt