Dansk bøf med kartofler og brun sovs
Er der noget, der kan få tænderne til at løbe i vand som en god, dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sovs? Næppe! Retten står i hvert fald højt på listen over favoritretter i de danske hjem. Og det forstår vi godt, for det klassiske måltid byder på både god smag og masser af mæthed. Heldigvis kan du sagtens nyde de gode, gamle favorit-retter fra mormors køkken uden at gå på kompromis med Sense – ofte skal du blot tilføje lidt mere grønt, som i opskriften her, hvor bøf, løg, kartofler og sovs får følge af en skål frisk salat.
Det skal du bruge
Løg og bøf
Pandesovs
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; salat |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; madkulør; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 575 | 1150 |
Fedt: | 25 g | 50 g |
Kulhydrat: | 40 g | 80 g |
Kostfibre: | 6 g | 12 g |
Protein: | 39 g | 78 g |