
Farsbrød med bacon og kartoffelsalat med cherrytomater, ærter og radiser
Et farsbrød er nem og velsmagende ovnmad, som både små og store elsker. Mens det passer sig selv i ovnen, sender det den skønneste duft ud køkkenet, som får mundvandet til at løbe. Du kan vælge at servere det a la mormor med brun sovs, surt og kogte kartofler, eller du kan gøre som her og nyde det med en sommerlig kartoffelsalat toppet med purløg, cherrytomater, radiser og friskpillede ærter.
Farsbrød
Kartoffelsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; friskpillede ærter; løg; radise |
Håndfuld 3: | Bacon; hakket gris og kalv, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel; rasp |
Fedt: | Fløde, 38 %; mayonnaise |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; purløg; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |