START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Fisk med agurke-gulerodssalat og hytteostcreme

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 2. juli 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Agurke-gulerodssalat

2 gulerødder
¼ agurk
80 g hytteost
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
¼ citron
1 fed hvidløg
salt og peber
10 g sesamfrø

Fisk

10 g smør
150 g kulmule
salt og peber

Andet

¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl gulerødder. Skær gulerødder og agurk i meget tynde skiver på et mandolinjern.
2
Kom hytteost og fraiche i en beholder. Pres citronsaft og hvidløg i og krydr med salt og peber. Blend til en ensartet dressing. Vend gulerødder og agurk i dressingen.
3
Varm en pande op og smelt smør. Steg fisken i et par minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
4
Anret den varm fisk på en tallerken og servér agurke-gulerodssalaten til. Drys sesamfrø på salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod
Håndfuld 3:Hytteost; kulmule
Fedt:Sesamfrø; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt