
Fiskefad med kartofler, porre og spinat
At få mere fisk på gaflen derhjemme behøver slet ikke store bedrifter i køkkenet. Det er det her velsmagende og nemme fiskefad med grøntsager et glimrende eksempel på. Her er der brugt mørksej, men torsk, laks eller andre af dine favoritfisk vil også gøre sig godt heri. I fiskefadet får mørksejfileten selskab af porre og spinat i en opbagt sauce, og efter en hurtig tur i ovnen, hvor du lige kan nå at rydde af i køkkenet, er der serveret.
Kartofler
Fiskefad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Mørksej |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Salt og peber; stødt muskatnød |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |