Flødestuvet spidskål med pølser

Nyd et skønt aftensmåltid med masser af mættende grønt. Det hele går op i en højere enhed, når stegte pølser og løg vendes sammen med de fine spidskålsstrimler og den cremede og milde flødesauce med et strejf af paprika og frisk citron. Vi har valgt at lave retten uden håndfuld 4, men hvis du savner kartofler eller brød, så kan du naturligvis vælge det til og så blot justere lidt et andet sted. Nyd den flødestuvede spidskålsret med pølser sammen med hakkede mandler og krydderurter.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 11. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kål og pølser

½ løg
200 g spidskål
130 g pølse
1 tsk. olie
1 tsk. paprika
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
¼ citron

Topping

1 tsk. mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tynde skiver og snit spidskål i tynde strimler. Skær pølser i skiver.
2
Steg løg og pølser i olie i et par minutter. Drys paprika på. Vend spidskål i retten og kom fløde ved. Krydr med salt og peber. Pres citronsaft over retten.
3
Hak mandler.
4
Servér kål og pølser med mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål
Håndfuld 3:Pølse
Fedt:Fløde, 38 %; mandler; olie
Smagsgivere:Citron; paprika; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt