Flødestuvet spidskål med pølser
Nyd et skønt aftensmåltid med masser af mættende grønt. Det hele går op i en højere enhed, når stegte pølser og løg vendes sammen med de fine spidskålsstrimler og den cremede og milde flødesauce med et strejf af paprika og frisk citron. Vi har valgt at lave retten uden håndfuld 4, men hvis du savner kartofler eller brød, så kan du naturligvis vælge det til og så blot justere lidt et andet sted. Nyd den flødestuvede spidskålsret med pølser sammen med hakkede mandler og krydderurter.
Kål og pølser
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Pølse |
Fedt: | Fløde, 38 %; mandler; olie |
Smagsgivere: | Citron; paprika; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |