Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 28. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frikadeller

½ løg
300 g hakket grisekød, 4-7 %
1 æg
1 spsk. rasp
salt og peber
10 g olie

Hokkaido-kartoffelsalat og grøntsager

250 g kartofler
250 g hokkaido
6 radiser
150 g grønne ærter, dybfrost

Dressing

10 g mayonnaise
½ løg
salt og peber
1 tsk. sennep
1 tsk. karrypulver
1 ½ dl ymer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak løg fint og rør sammen med svinekød, æg, rasp, salt og peber.
3
Form frikadeller af farsen, sæt dem på bagepapir på en bageplade, og pensl med olie. Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter, til de er møre.
4
Skær kartoffel og hokkaido i tern. Kog kartoffeltern i letsaltet vand i 5 min. Tilsæt hokkaido, og kog videre i cirka 5-7 minutter, til begge dele er tilpas møre. Afkøl.
5
Rør en dressing af mayonnaise, løg, salt, peber, sennep, karry og ymer.
6
Skær radiser i skiver, og vend dem sammen med kartoffel- og hokkaidotern i dressingen og tilsæt ærter.
7
Servér frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; hokkaido; løg; radise
Håndfuld 3:Hakket grisekød, 4-7 %; æg
Håndfuld 4:Kartoffel; rasp
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Ymer
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt