Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
En omgang frikadeller med kartoffelsalat er noget, som vækker evig begejstring hos både store og små. Der findes et utal af varianter i kategorien frikadeller. Her er der tale om en god klassisk frikadelle lavet efter mormors opskrift og uden så meget pjat. Frikadellerne er ledsaget af en kold kartoffelsalat med cremet dressing på fraiche og mayonnaise rørt op med revet løg, dijonsennep og purløg. Så bliver det ikke meget bedre.
Det skal du bruge
Kartoffelsalat
Frikadeller
Gnavegrønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; løg; peberfrugt; radise |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartofler, nye danske; rasp |
Fedt: | Mayonnaise; smør |
Smagsgivere: | Dijonsennep; friskkværnet peber; purløg; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1230 |
Fedt: | 30 g | 60 g |
Kulhydrat: | 41 g | 82 g |
Kostfibre: | 6 g | 12 g |
Protein: | 43 g | 86 g |