Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Der er forår på tallerkenen med retten her, hvor både grønne asparges og nye kartofler ledsager et fyldt ovnstegt kyllingebryst. De to forårsbebudere indgår i en frisk kartoffelsalat med sennepsvinaigrette, friske krydderurter, rødløg og ærter. Kyllingebrystet er fyldt med en kombination af hakkede soltørrede tomater og feta, og er lysten til det, kan du fint smide en lille håndfuld af dine yndlingskrydderurter i også.
Det skal du bruge
Kyllingebryst
Kartoffelsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; rødløg; soltørret tomat |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartofler, nye danske |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olivenolie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; hvidvinseddike; persille; purløg; salt og peber; sukker |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 570 |
Fedt: | 23 g | 23 g |
Kulhydrat: | 43 g | 43 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 44 g | 44 g |