Fyldt kyllingebryst med tomatsalat

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt kyllingebryst

½ rødløg
½ peberfrugt, rød
1 spsk. olie
salt og peber
20 g ost, 31+/ 18 % eller derover
1 kyllingebryst
1 tsk. chilisauce

Tomatsalat

1 tomat
30 g blandet salat
1 dl frisk basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær rødløg og peberfrugt i små tern.
3
Svits rødløg og peberfrugt i olie til det begynder at tage farve. Krydr med salt og peber.
4
Riv osten eller skær den i små stykker eller tynde skiver.
5
Skær kyllingebrystet næsten igennem på den flade led, så kødet stadigvæk hænger sammen i den ene side. Bred det ud på bagepapir og bank forsigtigt kødet fladere med en kødhammer. Du kan også bruge hånden. Læg stegte løg og peberfrugt på den ene halvdel og drys ost henover. Fold kyllingen sammen igen. Læg bagepapir og kylling i et ovnfast fad. Pensl med chilisauce og krydr med salt og peber. Bag kødet i cirka 20 minutter, til det er mørt.
6
Skær tomat i både og skyl salat. Bland tomat, salat og basilikum.
7
Servér kylling med tomatsalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; peberfrugt, rød; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Chilisauce; frisk basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt