Grillet paprikasteak med spidskål og flødedressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 10. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paprikasteak

150 g oksesteak
1 tsk. olie
1 spsk. ketchup
½ tsk. paprika
salt og peber

Spidskål

¼ spidskål
1 tsk. olie
salt og peber

Flødedressing

½ dl fløde, 38 %
½ citron
1 dl dild
salt og peber

Andet

1 tomat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Vend steaken i en blanding af olie, ketchup, paprika, salt og peber. Grillsteg den til den har den kernetemperatur, du ønsker.
2
Skær spidskål på langs i kvarte. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill til den har fået godt med farve.
3
Pisk fløden let og luftig. Pres citron og hak dild. Bland så fløde, citronsaft, dild, salt og peber.
4
Skær tomat i skiver eller tern.
5
Anret steak med spidskål, tomat og flødedressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Oksesteak
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Citron; dild; ketchup; paprika; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt