
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Når den danske sommer byder på lune temperaturer og sol fra en skyfri himmel, så er der steder man hellere vil tilbringe tiden end i et køkken. Sommermaden må gerne være let, nem og hurtig at bikse sammen, og det er opskriften her et godt eksempel på. En god oksesteak får et drys barbecuekrydderi, og efter en tur på grillen får den selskab af en sprød salat og ovnstegte kartofler krydret med frisk rosmarin.
Rosmarinkartofler
Salat
Dressing
Steak
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; mango; rødløg; salat; tomat |
Håndfuld 3: | Oksesteak |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Barbecuekrydderi; dijonsennep; frisk rosmarin; hvidvinseddike; salt og peber; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |