Gullashsuppe med fraiche
De mørke måneder kalder på robuste simreretter med smag og fylde. Her får du opskriften på en klassisk gullashsuppe, som hele familien vil elske. Du kan have den klar til servering på bare 40 minutter, men du kan også vælge at lade den simre over flere timer, hvis du har tiden til det. Har du rester til overs? Så frys gullashsuppen ned i mindre portioner – så har du nem aftensmad til de dage, hvor tiden er knap. Det er nemt og godt for både pengepung og velvære.
Det skal du bruge
Gullashsuppe
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; løg; peberfrugt; porre |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; paprika; persille; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 1280 |
Fedt: | 26 g | 52 g |
Kulhydrat: | 49 g | 98 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 44 g | 88 g |