Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
En god hakkebøf til aftensmad kan bringe et smil frem hos de fleste. Mormors version med masser af søde, stegte løg og brun sovs er en klassiker, men hakkebøffer kan varieres i det uendelige. Her kommer en lidt lettere opskrift på hakkebøffer, hvor der er skruet op for mængden af grønt, og hvor sovsen er skiftet ud på en dip lavet på persille og fraiche. Andre krydderurter vil også gøre sig glimrende i den.
Kartofler
Kød og grøntsager
Persilledip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; porre |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |