Hokkaido græskar-kødsovs med fraiche og purløg

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hokkaido græskar-kødsovs

400 g hokkaido
1 løg
1 fed hvidløg
1 porre
20 g olie
200 g hakket oksekød, 3-7 %
1 bouillon, terning
2 dl vand
2 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
1 dl fløde, 38 %
salt og peber

Andet

4 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del hokkaido-græskar, og skrab kernerne ud. Skær græskarkødet i grove tern (med skræl på). Skær løg i små tern, pres hvidløg og skær porre i tynde skiver.
2
Varm olien op i en gryde, og lynsteg hokkaidotern, løg, hvidløg og porre i olie i to til tre minutter.
3
Kom kødet ved, og steg videre i et par minutter til kødet har skiftet farve.
4
Tilsæt bouillonterning, vand, ketchup, paprika og fløde. Lad retten simre i 10-12 minutter til hokkaidostykkerne er møre.
5
Justér eventuelt konsistensen med lidt mere vand, og smag retten til med salt og peber.
6
Servér en portion hokkaido græskar-kødsovs med 2 spsk. fraiche, og pynt med klippet purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; løg; porre
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; ketchup; paprika; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt