Kartoffel-baconsalat med radiser, ærter og røget makrel

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 7. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelsalat

250 g kartofler
150 g grønne ærter, dybfrost
2 skiver bacon
1 rødløg
12 radiser
½ chili
½ citron

Hvidløgsdressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
1 fed hvidløg
60 g fraiche, maks. 9 %
1 dl yoghurt naturel
salt og peber

Makrel

1 makrel, røget
20 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem afkøle let og skær dem i tern.
2
Optø ærterne. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i et par minutter og si dem fri for vand.
3
Steg bacon sprødt på en tør pande og læg det på fedtsugende papir.
4
Skær rødløg, radiser og chili i tynde skiver. Dup ærterne tørre for vand. Pres saften fra citron i en kop.
5
Vend forsigtigt kartoffeltern, rødløg, radiser, chili, ærter og citronsaft.
6
Hak krydderurterne fint. Pres hvidløg. Bland krydderurter, hvidløg, fraiche og yoghurt til en dressing. Smag til med salt og peber.
7
Pil skindet af makrellen og pluk kødet i mindre stykker.
8
Anret kartoffelsalaten som en bund på en tallerken. Hæld dressingen over og fordel makrelstykkerne på. Kom lidt mayonnaise på makrelstykkerne. Knus bacon og drys det på retten. Pynt med friske krydderurter. Krydr med lidt salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; radise; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; makrel, røget
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Chili; citron; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt