Kikærtepandekager med spinat dertil champignon, feta og hindbær

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kikærtepandekage

50 g spinat, frossen
60 g kikærtemel
1 dl vand
½ tsk. salt
½ tsk. karrypulver
10 g smør

Tilbehør

85 g champignoner, konserves
50 g feta, 31+/ 18 % eller derover
1 dl hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø spinat.
2
Rør kikærtemel sammen med vand, salt, karry og spinat.
3
Steg pandekager i smør på en varm pande.
4
Dræn champignon og rist dem på samme pande.
5
Skær eller smuldr feta i mindre stykker.
6
Servér pandekagerne med champignon, feta og hindbær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, konserves; spinat, frossen
Håndfuld 3:Kikærtemel
Håndfuld 4:Hindbær
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Karrypulver; salt
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt