Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 28. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

70 g pasta, tørret
300 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 peberfrugt
1 squash, rå
60 g kapers
1 citron
10 g olie
1 dl madlavningsfløde, maks. 15 %
salt og peber

Topping

20 g ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Dræn pastaerne for væske.
2
Skær kylling i mundrette stykker. Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde halve ringe og peberfrugt i tynde strimler.
3
Skær squash i tynde strimler - bruge eventuelt en spiralizer eller en tyndskræller.
4
Dræn kapers. Kom dem i en skål og pres citronsaft over.
5
Opvarm olien på en pande og svits hvidløg. Kom kyllingestykkerne ved og lad dem brune let. Kom så rødløg og peberfrugt i og svits i et par minutter. mere Tilsæt kapers, citronsaft og fløde. Lad retten simre i 5 minutter og smag så til med salt og peber. Vend squash og de kogte pastaer i. Lad retten varme godt igennem.
6
Servér retten med revet ost på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; hvidløg; kapers; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt