Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
1 spsk. olie
2 små kyllingebryst
1 spsk. tørret timian
2 dl vand
1 bouillon, terning
1 spsk. sennep
1 spsk. honning
65 g kapers
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Æblesalat

1 æble
2 forårsløg
150 g spidskål
1 lime

Topping

30 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint.
2
Svits løg i olie i et par minutter. Kom kyllingekødet på panden og krydr med timian. Lad kyllingekødet tage farve på begge sider. Kom vand og bouillonterning ved og lad retten simre under låg i cirka 8 minutter. Kom så sennep, honning, kapers og fløde ved. Lad det simre i et par minutter og smag til med salt og peber.
3
Skær æble i tynde både og forårsløg i skiver. Snit spidskål helt fint. Pres saften fra lime og vend med æble, forårsløg og spidskål.
4
Riv parmesan.
5
Anret spidskålsblandingen på en tallerken. Læg kyllingebryst og sauce ved siden af. Drys parmesan på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; løg; spidskål; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; honning; kapers; lime; salt og peber; sennep; tørret timian
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt