Kyllingegryde med butternut-squash dertil blomkåls-brombærsalat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingegryde

1 løg
½ butternut-squash
½ squash, rå
½ peberfrugt, rød
10 g olie
2 kyllingebryst
1 dl fløde, 38 %
2 dl mælk, maks. 3,5%
1 spsk. Herbes de Provence
salt og peber
1 spsk. hvedemel
1 dl vand

Blomkåls-brombærsalat

½ blomkål, rå
2 forårsløg
200 g brombær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint og skær butternut-squash (med skal), squash og peberfrugt i små tern.
2
Svit løg, butternut-squash, squash og peberfrugt i olie til det bruner.
3
Skær kylling i tynde strimler og kom dem ved grøntsagerne. Lad kyllingekødet lige netop skifte farve og hæld så fløde og mælk ved. Krydr med Herbes de Provence, salt og peber. Lad det koge i et par minutter.
4
Ryst eller pisk hvedemel i koldt vand. Rør det i kyllingegryden lidt ad gangen. Lad retten simre i cirka 5-7 minnutter.
5
Skær blomkål og forårsløg i tynde skiver. Halvér brombær.
6
Servér kyllingegryden med blomkåls-brombærsalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; butternut-squash; forårsløg; løg; peberfrugt, rød; squash, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Brombær; hvedemel
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Herbes de Provence; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt