Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin

Tid i alt: 70 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnret

1 rødløg
1 appelsin
1 butternut-squash
200 g små kartofler
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
friskkværnet peber
1 drys chilipulver
1 dl frisk timian
2 kyllingelår, hele med ben og skind

Andet

¼ savoykål
1 dl frisk timian
flagesalt
friskkværnet peber
20 g syltede rødløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær rødløg i smalle både og appelsin i tynde skiver med skal. Del appelsinskiverne i halve. Skyl butternut-squashen. Skær top og bund af, lad skallen sidde på og del den i mindre stykker. Fjern kernerne og skær i tern. Del kartofler i halve.
3
Bland løg, appelsinskiver, butternut-squash og små kartofler i et stort ovnfast fad. Vend olie, salt, peber, chili og frisk timian i grøntsagerne. Læg kyllingelårene ovenpå og drys dem med salt. Bag hele molevitten i ovnen i cirka 45-50 minutter.
4
Snit savojkålen fint og bland den med frisk timian, salt, peber og syltede rødløg.
5
Servér ovnstegt kylling og grøntsager med savoykål til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Butternut-squash; rødløg; savoykål; syltet rødløg
Håndfuld 3:Kyllingelår, hele med ben og skind
Håndfuld 4:Appelsin; små kartofler
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Chilipulver; flagesalt; frisk timian; friskkværnet peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt