Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Der er ikke noget så lækkert som en god og fyldig salat. Her får du opskriften på en skøn en af slagsen – nemlig en flot kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado, salatost og knasende mandler på toppen. Et smagsmæssigt mix, der tilfredsstiller alle dine sanser og samtidig mætter dig i mange timer. Lav salaten en dag, hvor du skal have gæster. Den kan laves klar på forhånd, og duer både til frokost og aftensmad – og dine gæster vil med garanti elske dig for den.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; salatost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Vindrue; æble |
Fedt: | Avokado; mandler; olie |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 1240 |
Fedt: | 35 g | 70 g |
Kulhydrat: | 26 g | 52 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 47 g | 94 g |