Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost

Der er ikke noget så lækkert som en god og fyldig salat. Her får du opskriften på en skøn en af slagsen – nemlig en flot kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado, salatost og knasende mandler på toppen. Et smagsmæssigt mix, der tilfredsstiller alle dine sanser og samtidig mætter dig i mange timer. Lav salaten en dag, hvor du skal have gæster. Den kan laves klar på forhånd, og duer både til frokost og aftensmad – og dine gæster vil med garanti elske dig for den.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. februar 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

1 avokado
100 g vindruer
1 æble
100 g salatost, maks. 30+/17 %
1 spsk. olie
2 kyllingebryst
salt og peber
4 håndfulde spinatblade, rå
20 g mandler
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller 4 portioner, og spise retten over flere dage.

Sådan gør du

1
Fjern sten og skal og skær avokadokødet i tern. Skær så vindruer i halve samt æble og salatost i tern.
2
Varm en pande op med olie og steg kyllingebryst i 10-12 minutter, til gennemstegt. Krydr med salt og peber. Skær eller riv kyllingekødet i mindre stykker.
3
Skyl spinat og bland med avokado, vindruer og æble.
4
Servér spinatsalaten med kylling, salatost og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Vindrue; æble
Fedt:Avokado; mandler; olie
Smagsgivere:Salt og peber

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6201240
Fedt:35 g70 g
Kulhydrat:26 g52 g
Kostfibre:10 g20 g
Protein:47 g94 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt