Lakseroulade med spinat og krydderurtecreme, dertil melonsalat

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rouladebund

2 æg
1 æggehvide
350 g hakket spinat, dybfrost
60 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. hvedemel
salt og peber

Krydderurtecreme

1 dl krydderurter efter eget ønske
120 g flødeost naturel, 18 % eller derover
60 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Andet

150 g røget laks
2 håndfulde blandet salat
150 g melon
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Del æg i blommer og hvide. Kom alle æggehvider i en ren skål. Pisk dem stive.
3
Optø spinat og knug den fri for vand. Rør spinat sammen med ægblommer, fraiche, hvedemel, salt og peber. Vend først halvdelen af æggehviderne i spinatmassen. Vend derefter forsigtigt resten af æggehviderne i.
4
Bred dejen ud i et rektangel på bagepapir, i 3-4 millimeter i tykkelse, eller cirka 35 x 30 cm til en to-personers roulade. Bag den i 14-16 minutter, til den er gylden i farven. Afkøl på en rist.
5
Læg den kolde bund på husholdningsfilm, med bagepapiret opad. Fjern forsigtigt bagepapiret fra bunden.
6
Hak krydderurterne og bland dem med flødeost, fraiche, citronsaft, salt og peber.. Smør krydderurtecreme på bunden i et tyndt lag. Læg lakseskiver på krydderurtecremen.
7
Rul rouladen sammen. Brug husholdningsfilmen som redskab til at rulle med. Træk op i husholdningsfilmen og rul samtidig.
8
Pak så rouladen ind, og læg den på køl indtil servering. Den kan også lægges på frys i en halv time.
9
Skær rouladen i skiver og servér sammen med salat og melon.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; hakket spinat, dybfrost
Håndfuld 3:Røget laks; æg; æggehvide
Håndfuld 4:Hvedemel; melon
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt