Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 9. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggesalat

130 g kartofler
3 æg
2 forårsløg
1 dl yoghurt naturel
20 g mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
1 knsp. peber

Spinatsalat

100 g spinatblade, rå
1 tomat
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Kog æg hårdkogte i cirka 8-9 minutter.
3
Lad kartofler og æg afkøle let. Pil æg og skær dem i mindre stykker. Skær kartofler i tern.
4
Skær forårsløg i tynde skiver.
5
Rør yoghurt sammen med mayonnaise, dijonsennep, salt og peber. Vend kartofler, æg og forårsløg i.
6
Skyl spinatblade helt fri for jord og dup dem i et rent klæde. Skær tomat i tern. Vend spinat og tomat i olie, salt og peber.
7
Servér æggesalaten på spinat-tomatsalaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Dijonsennep; peber; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt