Marineret mørbrad på grillspyd med gulerødder og peberfrugt
Her finder du opskriften på en lækker og indbydende grillret: Marineret mørbrad på grillspyd med gulerødder og peberfrugt. Du kan bruge havegrillen, når kød og grøntsager skal grilles, eller nøjes med en grillpande på komfuret indenfor. Mørbraden får sin lækre smag fra en marinade, der er rørt sammen af chili, hvidløg, paprika og fraiche. Kødet må gerne trække i marinaden hele natten, men hvis tiden er knap, kan du også klare dig med en trækketid på to timer.
Marinade
Grillspyd
Grillede grøntsager
Dressing
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; peberfrugt; rødløg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Fedt: | Olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Chili; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; sennep |
Mælkeprodukter: | Yoghurt naturel |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |