Marokkansk suppe med kikærter

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Topping

2 tsk. olie
240 g kikærter, tilberedte
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager

Suppe

2 løg
4 fed hvidløg
2 gulerødder
200 g kartofler
2 tsk. olie
400 g hakkede tomater
1 bouillon, terning
3 dl vand
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom olie på en varm pande, og rist kikærter, paprika og chiliflager, til kikærterne er sprøde. Sæt til side.
2
Hak løg og hvidløg, skær gulerod og kartoffel i tern.
3
Rist løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt gulerod, kartoffel, hakkede tomater og bouillonterning. Tilsæt vand, og krydr med paprika, spidskommen, salt og peber.
4
Lad suppen koge i cirka 25 minutter, til det hele er mørt. Justér eventuelt konsistensen med mere vand.
5
Servér suppen med sprøde kikærter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chiliflager; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt