Mexicansk salatwrap med kylling og bønner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 8. januar 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!

Det skal du bruge

Kylling

1 kyllingebryst
1 tsk. smør
2 spsk. fajita krydderimix

Salat og fyld

120 g sorte bønner, tilberedte
1 avokado
100 g majs
½ rødløg
100 g agurk
1 tomat
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
200 g salat, iceberg
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingebryst i tynde strimler. og vend dem i faijita krydderi. Varm en pande op og steg kyllingestrimlerne i smør. i 8-10 minutter.
2
Dræn de sorte bønner og vend dem sammen med kyllingen i panden.
3
Fjern sten og skal fra avokado. Skær avokadokødet i tynde strimler.
4
Dræn eller optø majs i kogende vand. Skær rødløg i tynde halve skiver. Skær agurk og tomat i tern.
5
Riv osten.
6
Læg to til tre salatblade per person ovenpå hinanden på et stykke madpapir. Fyld med kylling og bønner, fraiche, ost, majs, avokado, rødløg, agurk og tomat. Pak salatbladene tæt omkring fyldet til en rulle og pak den stramt ind i madpapir. Smør snippen af madpapiret, hvor wrappen lukker om fyldet, med lidt mayonnaise. Det får den til at klæbe, så madpapiret holder sig lukket omkring wrappen.
7
Skær den i halve og nyd.

Tips og gode råd

Tip #1
Den nemmeste måde at frigøre de store salatblade fra et icebergsalat er ved at skære et par centimeter af bunden. Hold salathovedet under en kold vandhane, så vandet kan løbe ned mellem lagene. Efter lidt tid løsner bladene sig af sig selv.
Tip #2
Icebergsalat kan erstattes af romainesalat eller spidskålsblade. Hvis du ikke kan få store nok blade ud af dit salathoved til at lave en wrap, kan du snitte salaten fint og lave en salat i stedet for.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; salat, iceberg; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst; sorte bønner, tilberedt
Håndfuld 4:Majs
Fedt:Avokado; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Fajita krydderimix
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5051010
Fedt:24 g48 g
Kulhydrat:36 g72 g
Kostfibre:15 g30 g
Protein:31 g62 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt