Mørbrad a la creme med kartofler og grønt
Der er vaskeægte mormornostalgi på tallerkenen med denne herlige opskrift på mørbrad a la creme. Her kan du sætte tænderne i saftig stegt svinemørbrad svøbt i en cremet flødesovs med stegte løg og champignon. Dertil kommer kogte kartofler samt grønt i form af gulerodstern og grønne ærter. Er lysten til det, kan du toppe din mørbrad a la creme med lidt sprødstegt bacon i tern eller et drys af dine yndlingskrydderurter.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon; madkulør; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 650 | 650 |
Fedt: | 38 g | 38 g |
Kulhydrat: | 42 g | 42 g |
Kostfibre: | 9 g | 9 g |
Protein: | 32 g | 32 g |